hehehe bus

2012-06-29 @ 14:34:14 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
Jag har ju varit skitdålig på att uppdatera denna veckan, och det makear jag up till you nu genom att bomba er med inlägg. 
Tyvärr så kommer uppdateringen suga i FEM veckor nu, eftersom att jag drar till mitt kära sommarställe. Men jag kommer mobilblogga, fast det är väldigt tveksamt om det kommer gå att lägga upp bilder. (appen funkar ju nästan bara om man är uppkopplad på ett nätverk och jag kommer köra på 3G)Och dessutom kommer jag ju inte ha tid/lust att sitta med mobilen varje dag. 
 
IDAG måste jag faktiskt ta tag i mitt liv och åka till biblioteket och lämna tillbaka en bok (blev ju typ mordhotad via mejl) (okej det var en påminnelse om att boken var sen men ändå). Ska då även 
  • se om dom möjligtvis fått in en annan motherfucking bok jag vill ha 
  • gå till ginatricot och se om dom möjligen har en bh jag vill ha där (haha)
  • köpa jordgubbar (hehehehe har ätit ett paket om dagen hela veckan) 
  • se om jag hittar något kul på rean (fast jag & malin var ju där i måndags? tisdags? och kollade runt och hittade inget så vi får seeeee) 
Men det är ju så tråkigt att gå runt där sjäääääääälv! 
 
Fast Alfhild är på ridläger, Malin ska till ullared, Sara ska till frankrike och alla andra människor i denna värld bor ju inne i staaaaaaaaaaaaaan. Så jag får väl gå själv då. Forever alone.
 

tips och sånt

2012-06-29 @ 14:19:56 Kläder/skor
{ 0 Kommentarer }
KLÄDER gillar vi ju. 
 
913359-0054_1_large
620055-2350_1_large
782028-0093_3_large
402079-0024_1_large
917320-2354_2_large
917320-1937_2_large
 
Allting finns på rean på nelly.com ! 
(eller brallorna är inte på rea... men de är snygga ändå) 

tror jag avlider,

2012-06-29 @ 13:38:28 Kläder/skor
{ 1 Kommentarer }
MEN LÄGG AAAAAAAAAAV VAD FINA.
 
905001-0097_1_large
905001-0646_1_large
Nya till nelly.com och näe, det är inte okej hur snygga dessa skor är. Vill ha de blommiga nu på en gång. WAAAAAAHHHHHHHHHHHHH.

Shoppat nödvändigheter (jovisst)

2012-06-27 @ 23:20:43 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
HEEEEEJ.
 
Har hängt med Malin hela dagen, har köpt nagellack, garn, hårspännen och en ring. Eh ja. Och så har jag även krypt bland mördarsniglarna under altanen för att få ut min lilla jävel till kaninjävel som rymde. Fick kramp i alla muskler i hela kroppen tillslut, röjde undan en hel vedhög och det var typ 40 cm till taket (som egentligen är golvet), kunde inte ens sitta rakt haha. 
 
MEN JAG ÖVERLEVDE, och kaninjäveln kom ut tillslut, det lilla monstret. ♥ 
 
Bilder och sånt kommer imorgon, ska äta lite jordgubbar och sedan sooooooooooova. 
 

Ny bikini!

2012-06-25 @ 20:09:39 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
Köpte denna:
 
Daisy triangle
Daisy brief
som egentligen är neonfärgad men ja. 
 
Har blivit helt kär i en tjocktröja och ett par solglasögon ifrån cubus men hann inte köpa dem idag, så jag har jättelust att åka in till stan på torsdag och se om dom möjligtvis finns kvar då. Malin? Någon? Haha, jag måste komma ut ur mitt hus på torsdag så antingen får någon av mina kära vänner låta mig komma in i deras hus, eller så får jag agera uteliggare. Eller så följer någon med mig in till stan helt enkelt. 
 
Metal pilot
dessa jäklarna ska bli mina, vare sig de vill det eller ej.

URBANEARS

2012-06-25 @ 20:03:09 Mitt knasiga liv
{ 1 Kommentarer }
TJENARE MANNAR OCH KVINNOR.
 
Idag fick jag bara en impuls av att jag ville ha ett par urbanears, och mamma ba "okej visst". Utan att blinka. 
...... sen när blev jag bortskämd? haha. 
 
Jättejättesnällt iallafall, men eftersom att dom går på SÄSONGSFÄRGER och denna säsongens färger är apfula (förlåt) så ska jag nu söka runt överallt på hela internet för att hitta ett par ljusrosa eller ljusblåa. Om inte de finns vill jag ha ett par cerisa, och om inte de finns så ska jag köpa ett par mintgröna (som mediamarkt kunde beställa in från norrköping haha).
 
Vilka tycker ni är snyggast? 

Nä nu jävlar,

2012-06-25 @ 11:34:08 Mitt knasiga liv
{ 1 Kommentarer }
NU SKA JAG SKAFFA MIG EN KEPA.
 
Men allvarligt och helt seriöst, varför finns alla jävla färger som någonsin uppfunnits jajafärgerkanskeinteuppfinnsmensaksamma som ny yankees kepsar här i sverige, MEN INTE ROSA?!?!?! 
 

Kommer ni ihåg att jag beställde en sån här :
 
för några månader sedan eller när det nu var ? 
Men jag fick skicka tillbaka den för att den var felproducerad? jävla skit
Då ville jag ju självklart inte beställa en lika dan, en gång till, från samma ställe. MEN den finns ju inte NÅGON annan stans på NÅGON sida i HELA SVERIGE. Men dö. 
 
Nu har jag iallafall bestämt mig för att jag föritusan ska ha en keps, så jag tänker leta genom eld och vatten, ööööver land och haaaav efter en sånhär. 
 
...... okej lite awkward moment när jag, under tiden jag skriver detta inlägg, hittar att dom har både den rosa och den ljusblå (som var mitt andra alternativ) på bubbleroom.se ......... 
 
JAJA jag kan fortfarande vara lite bitter eftersom den inte finns i min storlek (och dom kommer antagligen inte få in den heller för mitt huvud är så extremt litet haha fml), men nu har jag iallafall mailat dem och hoppas att dom kan fixa det till maaaaaaajjjj. 
 
Neocan Neyyan Pink
det är antingen denna eller
Neocan Neyyan
 
this one som jag vill ha :)
 
HEHEHEHE puss hejdå.
 

Hej jag är tjock

2012-06-23 @ 20:21:47 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
Har allvarligt ätit så mycket att jag tror jag spyr. En DUBBEL pizza (jag beställde en ceasar men de gav mig en parma så de la på kyckling och dressing på den OCKSÅ), två tårtbitar, två midsommarbullar, en halv påse cheesballs, massa chips och godis... Nej jag orkar inte, jag kommer bli så feeeet.
Imorgon ska jag bara chilla, är ju fortfarande sjuk och har aldrig hunnit vila. Dessutom ser jag ju misshandlad ut, och det blir inte bättre av att två p12or går runt och sparkar mig på smalbenen hela tiden.... SÅATTEHHHH ja. bilder och sånt kul får ni imorgon! (eller på måndag)
När jag ska upp i 5 veckor får jag ta med min rosa lilla dator alltså, om jag inte tar bloggpaus totalt . Jaja. Bajbaj.

Sommar!!!

2012-06-21 @ 22:52:17 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
Jättejätteledsen att jag inte har uppdaterat men det har varit galet här alltså! Har seglat, fått blåmärken överallt (allvarligt.. Har blåmärken på magen. Och på rumpan), packat och åkt iväg till landet. Imorgon ska jag vakna supertidigt, baka midsommarbullar (vääääärldens godaste) och sen kommer det typ 1000 människor hit och firar midsommar. PUUURRRFEKT.
Sedan är jag även dödsförkyld och kan knappt stå på benen men jag klarar mig (tur att man har en mamma som är läkare... älskar receptbelagda mediciner hehehehe).
Blogg.se appen har dampfnatt, som ni säkert redan vet eftersom ALLA bloggare har klagat på detta, och jag har ingen dator här, så förvänta er ingen uppdatering. Ingen bra iallafall. Och bilder... Ja det går inte att lägga in. Så ja. Men nu vet ni vad jag sysslar med.
Pusspusssssss!

kämpa kämpa kämpa

2012-06-19 @ 20:53:26 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
Ni kanske inte tänkte på det, men HELVETE SÅ MYCKET DET BLÅSTE IDAG. 
Alla kapsejsade minst 1 gång, eller jag & Hedvig kapsejsade 1 gång, de andra kapsejsade minst 3 ggr var. 2 killar kapsejsade säkert 10 gånger, om inte fler. 
 
En av ledarna skulle vara lite macho och hoppa i och segla med gennacker ("feva är ju en så enkel liten nybörjarbåt"), han hoppade i med klocka, telefon och hörlurar...... och kapsejsar. HAHAHAHHAHA. Med gennackern ute ("ni får ABSOLUT inte kapsejsa med gennackern ute, då kommer ni ALDRIG få upp båten"). Mm. Nähe. OCH VAD VAR DET DU PRECIS GJORDE? 
Vad gjorde han sen då? Ställde sig på centerbordet och skrek åt motorbåten att komma och hämta honom, och slängde i en annan kille som fick kränga upp båten.
 
När jag och Hevig kapsejsade så fick vi upp båten säkert 4 gånger, men det blåste så mycket att den bara välte igen, åt andra hållet. Så den snurrade några varv, tills vi slutligen fick upp den och kom i båda 2. 
 
Jag märker det inte när jag är i vattnet eller i båten, men jävlar vad mycket blåmärken jag får. Kolla bara.
 
 
Här har vi ena armbågen. Det är en vit prick i blåmärket? What the fuck? Ser sjukt zombie-äckligt ut.
 
 
Detta var mina ben igår. Idag ser dom dubbelt så hemska ut, t ex ett köttsår från när jag tog imot bryggan... Hahahaha hardcore eller VAD? Har även en lagom mysig lårkaka. 
 
Förövrigt ligger jag här och äter kolasnören. 
 
Och ser sådär lagom charmigt seglingsruffsig ut. Så att ni har koll på läget liksom. Tjing tjing.

hahahaha

2012-06-18 @ 20:59:04 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }



"vad många ni var i samma balja... era små fisar" 
"nu tar hon bort majonäsen" 
"kommer barnen från naveln... eller var det benet?"

De bäst spenderade 14 minuterna i mitt liv.

Jesus alltså,

2012-06-18 @ 17:16:11 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
Jag har
  • sovit sammanlagt 4 timmar inatt.
  • hamnat i vattnet 3 ggr.
  • seglat i 6 timmar.
Jag är så jävla sjuuuuuk haha. Feber för hela slanten och sandpapper i halsen. Men inte låter jag det stoppa mig, seglade som en galning idag. Kapsejsade 1 gång (med vilje faktiskt), hoppade i vattnet en gång för att rädda båten (lyckades inte jättebra, men ändå) och skulle hoppa i motorbåten men jag halkade och hamnade i vattnet istället.......... Haha så himla pinsamt, var ju för fan på en båtplats. Har hoppat i en båt på det sättet typ 1000 gånger innan, men den enda gången jag misslyckas så är det ju självklart en skitsnygg kille som kör båten och allt. Japp. Fuck my life. 

Fick rätt många kallsupar där alltså, mår ganska illa nu haha. Och är trött som faeeen. OCH IMORGON SKA JAG GÖRA DET ALL OVER AGAIN. Om jag bara får sova så går det nog bra, annars dör jag nog.


 


just have a little.... patienceeeeee

2012-06-17 @ 19:38:20 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
HALLOOOOOOOJJJJJ 

Ska få träffa min kära sommargrannebestiefestie om 4 dagar så jag är så glad att jag dööööööööööööööör. 
Ville bara dela med mig av detta. Nu tillbaka till ämnet.

Åkte till seglarsaken för att gå på ett möte, som tydligen skulle vara en halvtimma senare så vi sket i det. Men jag fick iallafall reda på att det skulle gå 2 killar som är jämnåriga med mig och 4 andra människor där. 4 båtar alltså. KALASKUL.

Jag har gjort kycklingsallad till hela armén här ikväll. Herrejävlar alltså. Men jag klagar inte för det är goootttt. 

Okej nu får min lillebror damp på mig om jag inte kommer ut och spelar spel med honom (och jag vill inte riskera tinitus från pipsakerna från "med andra ord", eller grov misshandel eller något annat hemskt, så jag tror jag går nu alltså) HEJDÅ .


Uppdateringen är ju på topp !

2012-06-16 @ 22:40:42 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
OJ VAD BRA JAG ÄR PÅ ATT BLOGGA. 

Eh.

Men hallåååååååå jag har faktiskt jobbat hårt idag. Förflyttade mig från Göteborg till Orust för att äta chips och pizza. Sånt är livet. Näääeee men vafaaaan jag som skulle komma iform denna sommaren! 

Imorgon kväll är det "informationsmöte" för seglarlägret jag ska på nästa vecka, haha gud vad töntigt. Det roliga är att det säkert bara kommer vara massa 8 åringar där, och jag och Hedvig. Och ledarna kommer vara i vår ålder... HAHA MEN GUD VA KUL, flirting skillzzen kommer fram asså. Nejdå nejdå. Får hålla mig tills min "väldigt målande bild av någon människa" som alfhild så fint beskrev det (efter frågestundssvaren hehehe) vill ha mig igen. Haha livet är surt ibland alltså, framförallt om man var dum i huvudet i sjuan. (kommer dö av pinsamhet ifall någon från min klass mot förmodan skulle läsa detta) 

IALLAFALL. 

Just nu sitter jag och äter cupcakes i min säng. YOLO säger jag, FUCK YOU kommer min mamma säga när hon ser alla chokladfläckar. Hehehe. Nejdå. Nejdå...



Bara för att jag vill ha sommarväder kommer här en smygbild från Malin, när jag steker i min pool. Haha. PUSS HEJDÅ

Proffsigare cupcakes har världen ej skådat,

2012-06-15 @ 23:41:52 Mitt knasiga liv
{ 1 Kommentarer }





Inte godare heller för den delen!

That's why I'll treat you like trash,

2012-06-15 @ 23:39:13 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }


Den ääääääääär så bra va?!?!?

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

2012-06-15 @ 22:54:19 Mitt knasiga liv
{ 1 Kommentarer }


RÄTTNING: 
Jag har komplex över typ... massa saker, eh... min näsa, mina öron, mina ben... ja typ det haha.
Jag har bloggat i 4 år, haha matteskillsen var inte på topp just då.
Det jag skulle säga på slutet: fast nu är det lockat, det blir självlockigt ifall det självtorkar och jag inte sover på det, men jag & malin provade min värmespray idag så jaaaaaaaa.



Snyggare stillbilder lyckas ju ingen få!

JA, jag skrattar mycket.
NEJ, jag kan inte sitta still.



Helt förvirrad!

2012-06-15 @ 19:40:05 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
Malin har vart här hela dagen, vi har bakat cupcakes (VÄRLDENS GODASTE!!!), gjort omeletter, spelat croccer (en blandning av fotboll och krock), pumpat bollar (utan framgång), sputat torrshampoo, värmeskydd OCH hårspray i mitt hår, OCH spelat in svaren på frågestunden. 

Jag håller just nu på att få fnatt på den nya blogg.se, har lyckats göra så att allt jag skriver får en grålila bakgrund ?!?!?!?!?! Vet inte om det kommer se ut så på bloggen också haha.... Vadfaaaaan.

Iallafall, så tog utrymmet på telefonen slut när jag inte hade svarat klart på alla frågor, så därför blev det två filmer, som jag nu håller på att sätta ihop. Har aldrig någonsin tidigare i mitt liv redigerat filmer eller ens öppnat Windows Movie Maker, så vi får bara hoppas på det bästa helt enkelt. Det håller iallafall på att ladda nu. ........ Tror jag alltså. Och efter det ska jag ladda upp den på videofyme eller youtube, vilket också kommer ta sin lilla tid. Så ni får ha patience (awkward moment när man har glömt det svenska ordet..).

Ska försöka få upp den innan sverigematchen iallafall! 20.45 måste ni sitta bänkade framför tvn. Det roliga är att jag håller på och snacka med en engelskman så jag tror vi kommer få lite damp på varann innan kvällen är slut. Och han kommer vara jättemallig för att dom kommer vinna. Vilket dom kommer. Jag och Malin har redan räknat ut detta. Det kommer bli 2-1, Zlatan kommer skjuta stolpe ut och sen lägga ett mål på friläge. Spåtanter in da house ja0.

Återkommer snaaaart , med ännu mer musiktips och bilder på våra fina cupcakes. (haha kände mig som en nyhetstant där) PUSS! 



I DON'T CARE, I LOVE IT

2012-06-14 @ 23:31:53 Musik
{ 0 Kommentarer }
det svänger ju!
men seriöst, bästa låten på länge.

wantie,

2012-06-14 @ 15:26:21 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
Klicka för full storlek!
Klicka för full storlek!
detta är alltså ett iPhone fodral... geeeeee miiiiiig
Skal iPhone 4/4S Blå blingbling
Hard case iPhone 4/4S röd leopard
Klicka för full storlek!
Klicka för full storlek!
Ibland önskar man att man var känd alltså. Bara nämna att man vill ha några 100 nya skal och få allihopa hemskickade gratis. MEN MEN, jag får väl casha ut själv. Ska bara vänta några dagar. Köpte ju ett igår, mamma skulle få psykbryt haha.

ROLIG FAKTA

2012-06-14 @ 14:50:01 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
Mannen som uppfann radion var rädd för kvinnor med pärlhalsband
Det finns ett ställe i Sverige som heter Frankrike
"Ni talar bra latin" blir samma sak baklänges
Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du tillverkat tillräckligt mycket energi till att värma en kopp kaffe
Folk i allmänhet är räddare för spindlar än för döden
Om du förvarar en guldfisk i ett becksvart rum kommer den bli vit
Alla svanar i England tillhör drottningen
Världens kortaste krig pågick i 38 minuter
Marilyn Monroe hade 6 tår på ena foten
crazy shit dude

HEJ JAG ÄR GLÖMSK

2012-06-14 @ 10:46:23 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
Malin påminde mig just om att jag har ju haft en frågestund som jag måste svara på, oturligt nog så har min röst lämnat oss denna dag... Och jag ska ju svara i ett videoinlägg var det tänkt. Så ja. Vi får väl vänta på att min röst återuppstår.
Tills dess kan jag klaga på att JAG ÄR DUNDER MEGA FÖRKYLD och kunde därför inte åka hem till Sara och bli fotad och äta tårta idag :'(. Fuck my life, på riktigt.
Bara för att jag är deprimerad så tänker jag gå och göra en kladdkaka och äta den till frukost, direkt ur formen.
Tack och adjö. (massor med snöööö!!!)
(okej alla som har gått i skidskola i sälen under större delen av sitt småbarnsliv förstår)

SHOPPING BABY

2012-06-13 @ 21:48:54 Shopping
{ 2 Kommentarer }
Vem kunde ana att jag skulle köpa nagellack!?
Men bara en denna gång. Fick lägga seriösa band på mig själv. Har nog aldrig hänt att jag går ur den affären utan typ 6 nya nagellack.
En Tessie-topp haha. Är skiträdd för han gubben på Tessie så köpte den där istället. Varför inte liksom?
Pads och balsam. Visste inte vilket jag skulle ta så jag tog båda. Tur att det är billigt liksom.
Kul att båda är för torrt hår, jag har inte ens torrt hår. Men YOLO!!!!! galenchey.se eller vad?
This skal.
Hade jättebeslutsångest mellan dessa skal, men tog det vita. Ångrar mig nu, haha. Men vadfan.
Och JA, jag har en brun tumme.
Såna här nödvändiga saker. Eller ja, borsten är väl inte direkt nödvändig, har redan 4 st. Och inte fotfilen heller. Och en nagelklippare har jag redan. Men tandborsten, DEN är nödvändig.
Såna hära som jag redan har 10 st av men, än en gång, YOLO.
Tror detta är jätteintressant för er att veta alltså. Har ingen aning om ifall deodoranterna luktar jättegott eller stinker bajs, men dom såg roliga ut.
Torrschampoo och värmeskydd. Har aldrig någonsin använt detta tidigare i mitt liv, men igår när jag lockade håret inför avslutningen så bara fick jag en syn om att mitt hår skulle brännas sönder och trilla av. Så ja.
Hubbabubba och cupcakeformar. Bara för att.
Lite sånahär saker också. Man är ju trots allt kvinna.
Japp. Har precis lagt ut bilder på fotfilar och bindor. Man vadfan. YOLO.

FUN DAY

2012-06-13 @ 14:57:49 Konversationer
{ 1 Kommentarer }

När jag vaknade? För tio minuter sedan.
Vad jag gjorde? Drog på mjukisarna.
Vart jag ska? Till det enda stället där det är vanligare att komma osminkad med mjukisar än vad det är att ha fixat sig - ULLARED.

PUSS


DAGENS

2012-06-12 @ 23:51:54 Mitt knasiga liv
{ 2 Kommentarer }
DAGENS KLÄNNING:
DAGENS FEJS:
DAGENS "FAN VAD BLÅA ÖGON DU HAR":
DAGENS ÖVERRASKNING:
(zoomat i ett zoomat foto, bra kvalitet ja0)
DAGENS KÄNDIS:
DAGENS BÄSTA:
SOMMARLOV bitches !

FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEENTEEEN,

2012-06-12 @ 16:16:32 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
........... om 4 år.
MEN FYFAN VAD SKÖNT MED SOMMARLOV NU ALLTSÅ, galeeeeeeeeet.
Ska köra nattdopp med mina favoriter ikväll också, ÄR TANKEN. Och det är ju så himla fint väder också!!! ÅH jag älskar Sverige.
Blev halvt döv när studenterna hoppade runt och ba OH AH SAMSKOLAN SÄG OH AH SAMSKOLAN!!!! i två timmar, men JÖSSES vad kul dom måste haft. Och sen på stan så var det MASSA lastbilar som körde på avenyn och överallt och alla vaskade öl och skrek och sjöng. KALASKUL. Även fast jag gissar att de inte kommer komma ihåg så mycket imorgon.. haha.

SKOLAVSLUTNING!

2012-06-12 @ 12:29:04 Konversationer
{ 0 Kommentarer }

Emil Elton sjöng (såklart), CD sjöng och spelade gitarr (SÅ JÄVLA BRA), 200 pers fick stipendium och studenterna var galna (precis som det ska vara). LET THE SOMMARLOV BEGIN!


Busseeeeen

2012-06-11 @ 19:53:59 Konversationer
{ 0 Kommentarer }

Sitter på bussen, börjar om en halvtimma så jag bara chillar på dillen. Eller okej jag har suttit här i en halvtimma redan. Orka att man ska bo så långt ifrån skolan.
Det åker förbi massa polisbilar och ambulanser här med larm, och dom åker till typ precis mitt hus, börjar bli lite läskigt nu alltså.
Haha vi har med oss matsäck som vi skulle äta i slottskogen och ha klasskamp och allt var det tänkt, men Sveriges väder var inte på vår sida idag så det kommer säkert sluta med att vi sitter i ett klassrum och ugglar.

Jaja, jag är glad ändå, för imorgon är det SOMMARLOV! Wooohoooooo.

( detta skulle kommit upp i morse men blogg.se har damp så ja )


Shopaholic,

2012-06-10 @ 17:01:11 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
Var i nordstan idag & köpte 2 klänningar, en konfirmationsklänning (som jag ska lämna tillbaka ifall jag hittar nån bättre, men den var ändå rätt fin så kanske behåller den ändå haha) och en sommar/skolavslutningsklänning.
Jag har egentligen redan en helt ny skolavslutningsklänning som jag tänkte ha men köpte en till, nästan lika dan ändå haha. Man lever bara en gång liksom.
Ni ska få bilder snart, har ju även köpt en pippitröja tidigare i veckan, och sen har jag glömt visa bikinisarna och shortsen jag har köpt också.
För övrigt skar jag mig vid nagelbandet för 6 timmar sedan, OCH DET HAR INTE SLUTAT BLÖDA. Det går upp heeeela tiden, har kletat in alla shoppingpåsar, mina skosnören, mina jeans och mina strumpor i blod. Jätteäckligt.
Sen är jag trött som en apa också, somnade inte förrens runt halv 5 igår för först var jag hemma hos Vendela och deras familj, åt middag, planerade Thailandsresa, åt massor med godis och kollade på film. Sen pratade jag med massa människor och hade allmänt kul, och sen somnade jag med mobilen i pannan. På riktigt alltså. Haha.
SMELL YA LATER

Här hänger jag,

2012-06-10 @ 01:59:55 Konversationer
{ 0 Kommentarer }

så ni har koll på mig liksom.


HAJ

2012-06-08 @ 23:07:46 Mitt knasiga liv
{ 1 Kommentarer }
Hahahahah aj. Min humor är så dålig att det gör ont.
Skolan var kalaschill idag, fick tillbaka franskaproven (ALLA RÄTT) och SO - inlämningarna (DUBBELT A), hade charader på engelska (jag skulle visa regn... eh okej) och sen slutade vi kl 12!
Först tänkte jag åka hem till Sara, sen tänkte Sara åka hem till mig, sen kom vi på att resan dit och hem skulle ta 3 gånger så mycket tid än vad vi skulle ha att göra något på så vi sket i alltihopa. Så när jag kom hem åt jag 2 paket jordgubbar och chillade på dillen. Sen åkte jag som sagt till optikern och fick starkare styrka på mitt vänstra öga (2.0 nu, jösses amalia). Och sen åt jag 2 paket jordgubbar till. Klagar inte på livet alltså.
Nu är klockan över 11 och jag orkar inte vara vaken längre även fast jag är 14 år. Så jag tänker gå och lägga mig nu.
Hajdo.
(hahahah orkar inte med mig själv)
Rackarns så liten jag ser ut. Och det var liksom i januari....

OPTIKERN IS THE SHIT

2012-06-08 @ 15:05:18 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
Haha orka åka och kolla synen en fredagseftermiddag. Fast jag ser dåligt som en kratta så det kanske är bra ändå. Om jag behöver ÄNNU STARKARE linser så går jag och tar självmord för DET ÄR INTE KUL att vara blind.
Nej, jag ska inte klaga. Det fixar sig alltid. Och jag har ju mina himla fräsiga glasögon att tuta runt i om det skulle krisa. (haha aldrig att jag skulle gå med glasögon till skolan, döööööööö)
Vissa människor är jättefina i glasögon. Tyvärr är jag inte en av dem.

Har så normala konversationer med min mamma,

2012-06-08 @ 13:01:25 Konversationer
{ 0 Kommentarer }

nästan så att jag ibland tvivlar på att det är henne jag pratar med.


Jag känner mig ärad!

2012-06-08 @ 09:42:40 Mitt knasiga liv
{ 2 Kommentarer }

Detta är min franskalärares sista lektion, det firar vi med att blogga på lektionen!


AEOLUSÖN 2012

2012-06-07 @ 20:11:15 Bilder
{ 1 Kommentarer }
Alexander smygare!
Glada tjejer! Hedvig kör på duckface haha.
Kubb.
YOSHI!
Filosofiska osv.
Coolingar som DJar.
Alexander tror att han ska drunkna på land.
Topper omega.
"nu ska vi köra en lek som heter Rita och spring. man ska rita, sen ska man springa snabbt som fan"
Janina drar värsta posen, jag står och fryser och ser allmänt ut som en luffare och Alexander bara står där och ser lockig ut.
Hej Jakob :)
Hahaha.
bra klass.

1, 2, VÄLT

2012-06-07 @ 19:59:55 Bilder
{ 0 Kommentarer }
(Sara the proffsfotograf har tagit bilderna)

KAPSEJSNINGSMÄSTARN

2012-06-07 @ 17:09:08 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
Nu, kära vänner, ska jag berätta för er hur klassresan var.
Vi åkte 2 olika båtar för att komma ut till den lilla ön där vi skulle vara och segla i 2 dagar. Vi delades in i 9 olika "seglarlag", 3 i varje båt. I mitt lag var jag den segelkunniga, haha.
Vi var lag nummer 1 och skulle alltså segla först av alla. Det sista dom sa innan vi seglade iväg var "Martina.... jippa inte nu". (Jippa är när man slår åt fel håll, så seglen byter sida såinihelvetesnabbt) (slå är alltså när man svänger och seglen byter sida... värsta seglarlektionen detta).
Vi seglar på, det blåser typ 9 sekundmeter, vi ska slå, OCH SÅ GÅR DET INTE. Focken (förseglet) var skotat fel, vilket gjorde det omöjligt att slå, men det tänkte vi inte på i stundens hetta. Vi seglade närmre och närmre en ö och var TVUNGNA att svänga SNABBT för att inte köra rakt in i den, så jag ba "Nej nu jävlar... ADRIAN, AGNES, VI JIPPAR".
3 sekunder senare såg det ut såhär:
(fast med en lite mindre rostig och något större båt. och 2 personer till.)
Jag började skrika som en stucken gris och ba "MOTORBÅTEN KOM OCH RÄDDA OOOOSSSSS KOLLA VI HAR KAPSEJSAAAAT OCH VI KOMMER DÖÖÖÖÖ" (vafan, det var liksom 14 grader i vattnet, är man desperat så är man). Adrian var lugn som en filbunke och ba "Martina det kommer gå braaa, ta det luuugnt, allt ooordnar sig". Och Agnes ba "MARTINA DU LOVADE ATT VI INTE SKULLE KAPSEJSA. DU LOVADE!!!!!".
Motorbåten kom, men inte fan hade dom planer på att hämta upp oss ur vattnet. Båten hade flutit iväg typ 20 meter, men det var bara att simma efter den. I regnkläder. Och byxor som hängde nere vid knäna.
Eftersom att jag skulle vara den "segelkunniga" så fick jag simma RUNT båten (som jävlades med mig och ROTERADE) och lossa focken både ovanför och under vattnet, sedan hänga mig i krängbanden och åka med upp på mage i båten när adrian hängde på centerbordet.
Hahahahahahhahahahha.
Det var himla roligt faktiskt, fast just för stunden så var det lite kallt. Och sen blev jag inte varm något mer på hela resan. Men det var det värt.
För övrigt så gjorde vi världens lägereld och slängde in colaburkar med tändvätska istället för cola i, Alexander försökte slänga mig i vattnet ca 74 gånger (allvarligt) (jag satt och snackade på bryggan och så kommer han och lyfter upp mig som en bebis och går och håller ut mig över vattnet), han tog även min mobil och tog bilder på allt och alla (har nu väldigt fina egobilder på honom där han gör duckface men jag skulle antagligen bli dödad om jag la ut dom), vi spelade Kung och slav (ett kortspel) och jag blev kung many times. Kännde mig rätt cool då. Typ 10 pers sov utomhus, men inte jag för jag höll på att dö av kyla. När jag vaknade lät jag som en kille i målbrottet (jävla vatten). Anton & Alexander körde in i våran båt i världens fart så det blev värsta märket. Adrian skulle styra, gjorde 2 slag på 1 gång och vi höll på att kapsejsa, så jag fick ta över igen (hahaha bästa båtlaget någonsin). Vi åt hamburgare på bryggan och alla slängde i sitt bröd till fiskmåsarna. Det kom bara fler och fler, försökte räkna dom men tappade räkningen vid 50. Jag gick runt barfota överallt, mina fötter är hur ömma som helst nu. Janina och Alexander målade på mina armar med whiteboardpenna och skrev massa citat på latin. Ingen fattade vad det betydde. Agnes kapsejsade utan att hennes båt gjorde det, hon missade att sätta fötterna under krängbanden när hon skulle kränga så hon åkte plums i vattnet. Det var två ledare där som hette Johan och Marie, och när föräldrarna skulle tacka dom så sa dom ba "jaa, vi skulle vilja tacka Johan och Lisa..".
Så himla mycket minnen, så himla mycket bilder, men dom kommer senare! (om jag lyckas övertala Sara Medsystemkamera att skicka dom, hehehe).
Nu ska jag sitta här med mina svullna fötter (efter kramp från kylan), kamelben (två värstingblåmärken som är skitsvullna på smalbenet) och svullna knä (segling är en farlig sport asså), MEN JAG KLAGAR INTE.
HARE GÖTT.

Man känner sig lite gangster när...

2012-06-07 @ 15:25:10 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
... man dissar dessa nolifers på facebook.
HAHA FUCK YOU.

HAHAHAHAH

2012-06-06 @ 20:28:02 Musik
{ 1 Kommentarer }
ÄLSKAR MÄNNISKAN SOM GJORDE DENNA.

HEJ ALLA FANZ

2012-06-04 @ 15:43:39 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
Förlååååååååt att jag suger apbajs på att uppdatera, men det har vart fullt upp!
Åkte till landet igår och firade farmor. Eftersom att jag är ett så exemplariskt barnbarn så skulle jag klippa gräset åt henne. Eh ja.... Det gick ju kanske inte riktigt som planerat.
...
Okej, jag erkänner, det var mer gräsklipparen som stack iväg i 500 km/h och jag sprang efter och försökte fånga / styra den så gott det gick och tillslut körde jag in i en stenmur. Men vad tusan. Man kan ju inte vara bra på allt.
Idag har jag vart i skolan och haft matteprov, sytt totalt jättefel på mina short och bankat mitt huvud i bordet för att jag var dum i huvudet i 7an.
OCH IMORGON SKA JAG PÅ KLASSRESA !!!!!!!
Hedvig peddvig världens bästa Hedvig köpte den rosa dingeling bikinin från gina till moi, JAG ÄR SÅ GLADER! Så jag åkte till allum en snabbis och köpte en underdel. Sen bara råkade jag få med mig en tröja och en jeansjacka.... Alltså jag kommer bli pank snart.
Imorgon ska jag alltså på klassresa, och om inte mobilappen funkar så kan ni inte räkna med någon uppdate alls. BAJS.
Gammal bild får ni också. Bara för att.
Nu ska jag gå och äta massa chips i protest mot att jag måste visa mig i bikini imorgon.

behövde inte ens göra testet...

2012-06-02 @ 20:19:14 Mitt knasiga liv
{ 1 Kommentarer }
Tror att det är tillräckligt att jag blev förbannad och ba "jävla datorjävel, du kan väl fan inte veta om jag har pms eller inte? nej så håll käft!!! låt mig vara! ÅÅÅÅÅÅHHH".
Sen gick jag in och gjorde självtestet. Jag har tydligen "måttliga till svåra besvär" och dom rekomenderar mig att gå till en läkare. HAHAHA. In your ass att jag inte tänker göra det då. Fuck you.
Ibland blir jag ondskefull. Oftast går jag runt och ser ut som en ledsen hundvalp.

SKOLAN ÄR SLUUUUUUUUT

2012-06-01 @ 23:09:09 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
1 prov, 1 inlämning, 1 läxa, utstädning av skåp, tillbakalämning av alla mina böcker och tillbakalämning av skåpsnyckel - CCCCCCHHHHHEEEEEECKKKKKKKKKKK
JAG ÄR FRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!
Nu är det bara matteprov & klassresa kvar, sen är det praktiskt taget SOMMARLOV.
Det är ju nästan för bra för att vara sant. WOOOHOO!!!!
Blir jag såhär brun i sommar igen så är jag nöjd.
(haha ja den är redigerad, SÅ blåa ögon har jag inte. eller så slät hy. och mitt ena ögonbryn goes bananas HAHA, men så brun var jag faktiskt på riktigt)

Måste köpa bikini!

2012-06-01 @ 19:52:59 Mitt knasiga liv
{ 0 Kommentarer }
OKEJ nu är det lite panik här va.
Ska på klassresa på tisdag - onsdag, vi ska till en ö och segla hela dagarna - OCH JAG HAR INGEN BIKINI SOM PASSAR.
Vill ha denna:
Men den finns bara kvar i xs, l och xl på webb butiken, och då finns det inget hopp för markbutikerna (har vart inne i typ 8 olika och den finns bara i de andra färgerna, fuck this shit).
Så funderar på att köpa denna.... ska bara hitta den också.
Ska köpa denna i aprikos hade jag tänkt mig, GÄLLER BARA ATT HITTA SKITEN OCKSÅ.
HEhehehehehheh. Heh. Min mage dödar mig. Vi köpte 5 paket glass från glassbilen. Jag har 2 paket jordgubbar och en vattenmelon och ca 15 chokladkakor och en kladdkaka. Om 8 minuter börjar lets dance finalen. BRA KVÄLL. (och himla galen dag.... kan tyvärr inte säga något hihihiihihi)

RSS 2.0